Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

5 februari 2011, Auto te water Kanaal Zuid Loenen

LOENEN – Twee mannen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 5 februari gewond geraakt toen zij met het busje waarin zij reden te water raakten aan Kanaal Zuid in Loenen.

Beiden werden naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder, een 51-jarige man uit Apeldoorn, reed omstreeks 0.30 uur over Kanaal Zuid in Loenen in de richting Beekbergen. Doordat hij vermoedelijk onwel werd, reed hij met zijn busje het kanaal in. In het busje zat ook een 18-jarige man uit Apeldoorn. Beide mannen konden door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. De 51-jarige man had nekklachten en moest ter observatie een nacht in het ziekenhuis blijven. De 18-jarige man kon na controle in het ziekenhuis weer naar huis. Het voertuig moest worden afgesleept.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 05 feb 2011