Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

22 januari 2011, Lichaam aangetroffen Kaartenmakershoeve Apeldoorn

APELDOORN – De dode man die zaterdagochtend in een sloot aan de Kaartenmakershoeve in Apeldoorn is gevonden, blijkt een 27-jarige Apeldoorner te zijn. 

Dat heeft onderzoek uitgewezen. De politie heeft zijn identiteit niet vrijgegeven. De familie is inmiddels wel ingelicht. De man is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

Zaterdagochtend werd de man gevonden door een wandelaar die zijn hond uitliet. De politie heeft de omgeving waar de man werd gevonden onderzocht. Ook het lichaam is uitgebreid bekeken. Het onderzoek wordt voortgezet, aldus de politie.

Zaterdagavond en zondagmorgen heeft de politie aanvullend technisch onderzoek ter plaatse verricht en getuigen gehoord. Volgens een woordvoerder van politie is daaruit gebleken dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf.

Bron: de Stentor

 


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 22 jan 2011