Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

12 maart 2011, Zwaar verkeersongeval Heerderweg – N794 Epe

EPE – Zaterdagavond zijn bij een verkeersongeval op de Heerderweg – N794 in Epe 3 personen gewond geraakt.

Bij de aanrijding is een Ford Mondeo komende uit de richting Epe op een Ford Focus gebotst die net het parkeerterrein van het Chinese restaurant aan de Heerderweg afreed. De auto komende uit de richting Epe werd bestuurd door een 26-jarige man uit Olst. De auto die het parkeerterrein afreed werd bestuurd door een 45-jarige man uit Zwolle. Naast hem in de auto zat zijn 49-jarige vrouw. De drie betrokkenen raakten alle drie gewond en zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het echtpaar uit Zwolle is door de brandweer uit hun voertuig geknipt. Alle gewonden konden in de volgende dagen het ziekenhuis weer verlaten.

De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ook een onderzoek ingesteld. De Heerderweg was tot 2.00uur voor het verkeer afgesloten geweest.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 13 mrt 2011