Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

5 januari 2011, Schietincident Trommelaarshoeve Apeldoorn

APELDOORN – Een Apeldoorner is gisteravond rond half twaalf gewond geraakt bij een schietpartij bij een woning aan de Trommelaarshoeve in De Maten. 

De man werd getroffen in het onderlichaam en is overgebracht naar het Gelre ziekenhuis. Volgens de politie verkeerde hij niet in levensgevaar.

De dader of daders waren nog voortvluchtig. Op straat lagen acht hulzen van patronen, in de voordeur van de woning zaten zeven kogelgaten. Zes man van de politie (waaronder technische recherche en hondenbrigade) waren een deel van de nacht bezig met sporenonderzoek. Met behulp van lantaarns speurden ze de omgeving af. Een deel van de Trommelaarshoeve, die in diepe slaap was verzonken, was afgezet met roodwitte linten.

Over de leeftijd van het slachtoffer, de toedracht van de schietpartij en de relatie tussen slachtoffer en dader(s) deed de politie geen mededelingen.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 06 jan 2011