Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

VVOG koestert punt na topper

28-3-2011
Publicatie: de Stentor

HARDERWIJK – VVOG heeft een punt overgehouden aan de topper tegen Bennekom. Op sportpark De Strokel kwamen beide ploegen in een interessant duel niet tot scoren.

Uiteindelijk waren beide ploegen tevreden met het 0-0 gelijkspel. VVOG, omdat het in de eindfase met enig kunst en vliegwerk de nul hield. Bennekom omdat het even later vernam dat achtervolger SDV Barneveld niet verder was gekomen dan 0-0 bij AVW’66.

VVOG kreeg het vooral in het laatste kwartier moeilijk. De uitblinkende rechtsback Jeremia Kortmann van Bennekom wist zelfs te scoren, maar arbiter Hut keurde de treffer af wegens buitenspel. Daarbij kwam VVOG goed weg, want de goal leek reglementair. Kort daarna liet VVOG-keeper Fabian Bouwman de bal los in zijn vijfmetergebied, waarna Roel Kamphorst scoorde. Hut wees ook deze keer niet richting middenstip, omdat hij had gezien dat Clint van der Wal de doelman had gehinderd. VVOG haalde opgelucht adem bij het laatste fluitsignaal.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 28 mrt 2011