Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

Terpstra tweede in MTB Trophy, pech Becking

16-5-2011
Publicatie: de Stentor

APELDOORN – Een Apeldoorns succesje zondag bij de vrouwenrace van de Stappenbelt MTB Trophy in het Orderbos: Anne Terpstra legde beslag op de tweede plek, achter winnares Laura Turpijn. De derde plaats was voor de leidster in het klassement Rosanne Slik. De Hoenderloose Monique Zeldenrust werd 8.

De race bij de mannen werd een prooi voor Henk Jaap Moorlag, die voor Chris Jongewaard en Hans Becking eindigde. Becking zag de zege uit zijn handen glippen nadat kort voor het einde zijn ketting het begaf. Irjan Luttenberg, uitkomend voor het Apeldoornse MPL-team, werd vierde. Apeldoorner Matthijs Wagenaar werd zevende. Andere Apeldoorners, Johan Wagenaar, Christian van Wamelen, Vincent Bakker en Marc Oosterhof eindigden rond de dertigste positie.

 


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 21 mei 2011