Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

SDC Putten in diepe recessie

11-4-2011
Publicatie: de Stentor

PUTTEN – Wéér liet SDC Putten zich ‘uitkleden’, en dat nog wel op eigen veld. Onherkenbaar is het hoofdklasseteam, al vele weken. ,,We zijn niet eens overklast”, somberde Jan Boes.

En toch incasseerde de coach alweer zijn achtste nederlaag. De wijze waarop met 1-2 van ONS Sneek werd verloren, paste in het beeld van de recessie die de Puttenaren flink in de greep heeft.

De eersteperiodekampioen is het teamverband volledig kwijt. En als dat zo blijft in het restant van dit seizoen, dan dreigt de crisis zich te verergeren voor de ploeg die voor de winterstop soeverein aan de leiding ging en droomde van topklassetoetreding. Bezoekende ploegen stuitten tot dit kalenderjaar doorgaans op een hecht collectief, wanneer zij de Putter Eng aandeden. Maar zo’n gezelschap trof ook ONS Sneek niet aan op het wel heel dunbevolkte sportpark.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 11 apr 2011