Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

Samen zingen van en over Pasen in de openlucht

25-4-2011
Publicatie: de Stentor

VAASSEN – Samen zingen van en over Pasen en elkaar een Vrolijk Pasen toewensen. Dat gebeurde zondagochtend, Eerste Paasdag, op het Marktplein in Vaassen.

Eerst hadden de hervormde gemeente en de gereformeerde kerk gezamenlijk een Paasontbijt georganiseerd in gebouw De Rank, daarna was er oecumenische samenzang in de openlucht alvorens iedereen naar de paasdienst in de eigen kerk kon gaan. Beide Vaassense protestantse kerken zijn nog niet toegetreden tot de PKN, de Protestantse Kerken Nederland, maar werken wel steeds meer samen.

Aan de samenzang, die slechts een half uurtje duurde, werd muzikaal meegewerkt door leden van het Vaassens Fanfare Corps. Solistische medewerking was er van Zwier van de Weerd en Wilco Veldkamp.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 25 apr 2011