Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

Robur et Velocitas kan doorbouwen

9-5-2011
Publicatie: de Stentor

APELDOORN – Voor de zekerheid schoven de beleidsbepalers van Robur et Velocitas nog een mannetje door richting Zwolle om daar de plaatselijke SV aan het werk te zien tegen Groen Wit.

Zwolle kon de Apeldoorners tenslotte op de ranglijst nog voorbij, maar in de strijd om degradatie te ontlopen deed Robur het gisteren helemaal op eigen kracht. De Gazelle werd met 5-0 gedeklasseerd waardoor de ploeg van coach Eric Looijen in de derde klasse blijft.
Looijen zelf spreekt van een ‘drive’ binnen de vereniging. ,,Dit is geweldig om te doen. Ons spel was dit jaar wisselvallig, maar uiteindelijk is het ons gelukt. We hebben hard gewerkt, veel getraind en ook veel met elkaar gesproken. Met als doel dat we ons in deze klasse handhaven. En dat hebben we gedaan. Nu moeten we gaan doorbouwen.”


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 09 mei 2011