Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

Info / Contact


Welkom op de website van fotograaf Pim Velthuizen

_DSC5737 PV-BFijn dat u op mijn website rond kijkt. Hier krijgt u een goede indruk van mijn fotografisch werk. Het getoonde werk op mijn website is maar een kleine afspiegeling van het werk voor mijn opdrachtgevers en wat vrij werk.

Wat mij inspireert is om op een ontspannen wijze mensen te fotograferen zoals ze zijn met daarbij hun inbreng en emotie. Plezier in mijn werk vind ik het allerbelangrijkste. Zo probeer ik bij elke opdracht het maximale er uit te halen door mooie foto’s te maken die blijven prikkelen. De honger om iedere dag weer nieuwe dingen te leren en daardoor jezelf steeds verder te ontwikkelen is zeer groot. Mijn specialisme en voorkeur zit in pers, reportage en sport fotografie waar niets van te voren is bepaald en de foto het “verhaal” moet vertellen.

Mijn opdrachtgevers en afnemers zijn o.a. in de journalistieke en overheidssector te vinden.

Opdrachtgevers en afnemers

ANP
NOS
RTL
SBS
Hallz
RTV Oost
Algemeen Dagblad
De Stentor
De Telegraaf
De Gelderlander
De Persgroep
Omroep Brabant
Omroep Gelderland
SDU uitgevers
Madame Tussauds Amsterdam
Voetbal International
Gemeente Apeldoorn
Nationale politie
Politie Oost Nederland
Veiligheidsregio IJsselland
Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland
Ministerie van Defensie
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Contact

Pim Velthuizen Fotografie
Tel: +31(0)621821150
E-mail: info@pvfotografie.nl
KVK nr. 53708040
Btw-id: NL001856652B07

Pim Velthuizen Fotografie is aangesloten bij:

      

Alle leveringen, offertes, afspraken etc van Pim Velthuizen Fotografie geschieden onder de Algemene voorwaarden van de NVJ/NVF tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen.

Koopovereenkomst

Een ieder die de foto’s van Pim Velthuizen Fotografie gebruikt gaat akkoord met de door ons daaraan verbonden voorwaarden zoals hieronder weergegeven.

Op alle foto’s van Pim Velthuizen Fotografie rust copyright. Pim Velthuizen Fotografie verstrekt een schriftelijke licentie ‘Rights Managed’ of ‘Roalty Free’ afhankelijk van de mate van gewenst gebruik. De intellectuele eigendomsrechten gaan nooit over op de gebruiker. Distributie, vermenigvuldiging, verspreiding of beschikbaar stellen van foto’s van Pim Velthuizen Fotografie aan derden is zonder schriftelijke toestemming uitdrukkelijk verboden.

Licentie Rights Managed : Van het digitale bestand mogen afdrukken gemaakt worden voor eigen gebruik (niet voor commerciële doeleinden). Het digitale bestand mag éénmalig gebruikt worden bij een artikel in gedrukte nieuwsmedia (niet voor internet).
Prijs vanaf € 85,— ex.Btw  (In overleg afhankelijk van de mate van gebruik en oplage).

Licentie Royalty Free : Tegen betaling van een éénmalige vergoeding krijgt u het recht om de bestanden voor drukwerk, internet, publicatie enz. met bronvermelding te gebruiken.
Prijs vanaf € 285,— ex.Btw (In overleg afhankelijk van de mate van gebruik en oplage).

Foto’s die besteld worden als print of canvas zijn niet bedoeld voor commercieel gebruik.

De Algemene voorwaarden van de NVJ/NVF zijn van toepassing op alle overeenkomsten.

Disclaimer

De vorm en inhoud van deze website is door Pim Velthuizen Fotografie met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Indien onderdelen van deze website niet werken of de gegevens op deze website onjuist, onvolledig en/of verouderd zijn, is Pim Velthuizen Fotografie hiervoor niet aansprakelijk.

Bezoekers en/of gebruikers van de website’s van Pim Velthuizen Fotografie kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Pim Velthuizen Fotografie aangeboden informatie. Pim Velthuizen Fotografie is daardoor ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie afkomstig van de website’s van Pim Velthuizen Fotografie.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.