Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

Foto van de maand januari 2013

Mensen door het ijs Viskweekweg Emst

EMST – Op het Kievitsveld in Emst is zaterdagmiddag een Apeldoornse schaatser door het ijs gezakt. Zijn vrouw probeerde hem te redden, maar zakte zelf ook door het ijs. Door de hulp van een 23-jarige Vorchtenaar en de brandweer werden de twee gered.

Peter en Denise van Ouwendorp konden door Huub Dijkslag uit Vorchten op de schans middenin de recreatieplas Kievitsveld in Emst komen, maar het trio durfde er niet meer vanaf. De melding kwam omstreeks drie uur ‘s middags binnen. De Vaassense brandweer was als eerste ter plekke, maar liet zich later assisteren door oppervlakteredders en duikers van de collega’s uit Heerde. Die brachten het trio met speciale borden naar de kant. Dat duurde al met al zo’n twintig minuten, waarna de drie in ambulances konden worden onderzocht. Peter moest wegens onderkeoling een nacht in het Apeldoorns ziekenhuis verblijven, maar maakt het nu goed. Ook Denise en Huub maken het goed.

 

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 01 feb 2013