Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

Foto van de maand december 2018

20 december 2018. Waar Apeldoorn vorig jaar nog in de ban was van Serious Request, liep landelijk de belangstelling voor de inzamelingsactie van 3FM terug. Dat merkten ze ook bij Gigant. Het aantal bezoekers van hun Serious Xmas Party daalde. ,,Het evenement was in deze vorm over de houdbaarheidsdatum heen”, constateerde programmeur Waldo Volmer. Dat beaamt Marcel Woudenberg, die met Raymond ter Riet en Wouter Nijenhuis voor de organisatie tekende. ,,De eerste drie keer waren we uitverkocht. De laatste jaren lukte dat niet meer.”

Dus besloten beide partijen hun evenement los te koppelen van Serious Request. ,,Daardoor zaten we ook niet meer vast aan de week voor kerst. Al snel ontstond het idee om er een eindejaarsparty van te maken”, verklaart Volmer de geboorte van Serious Hits – Top 2000 Live! Het evenement staat nu in het teken van de populaire lijst van NPO Radio 2. ,,Dat leeft wél. Alle 500 kaarten zijn uitverkocht. Met Serious Hits houden we ook de link met het goede doel. De winst gaat weer naar het Rode Kruis.”

Woudenberg en zijn kompanen zorgden de voorbije maanden voor de invulling van de drie uur durende liveshow. Een keur aan Apeldoornse artiesten treedt zaterdag 29 december op. Net als de ‘special guests’ Lain Barbier en Noble. Het tweetal haalde de finale van The Voice Senior. ,,Nee, zij mogen niet helemaal zelf kiezen welk liedje ze zingen. Wij hebben een selectie van veertig afwisselende nummers gemaakt. Met verschillende genres. Zelf zijn we rockers. Maar alleen rock dat dekt natuurlijk de lading van de Top 2000 niet.” De entree voor Serious Hits – Top 2000 Live! bedraagt 12,50 euro.

Bron: Arnoud Heins – de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 01 jan 2019