Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

Dode bij ongeval op A1

11-4-2011
Publicatie: de Stentor

APELDOORN – Op de A1 richting Deventer, ter hoogte van Apeldoorn, is zondag een 40-jarige Beekbergenaar om het leven gekomen nadat de auto waar hij in zat tegen betonnen afzettingen botste en over de kop sloeg.

De man zat als bijrijder in de auto. De bestuurder, een 40-jarige man uit Namibiƫ raakte lichtgewond en is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

Het ongeluk vond rond 06:50 uur plaats op een stuk waar een verlaagde snelheidslimiet geldt in verband met wegwerkzaamheden. Het lijkt erop dat de auto over de kop is geslagen nadat de bestuurder tegen de betonnen afzettingen botste. De politie hanteert de regel ‘Botsen is blazen’ dus de bestuurder is direct een blaastest afgenomen. Deze wees uit dat mogelijk sprake is geweest van rijden onder invloed. In het ziekenhuis wordt een bloedproef afgenomen. De bestuurder is aangehouden en daarna naar het ziekenhuis gebracht om zich te laten behandelen. Later wordt hij uitgebreid verhoord.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 11 apr 2011