Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

9 september 2011, Jupiler Leage voetbal AGOVV – FC Eindhoven

Krul bezorgt AGOVV eerste punt

APELDOORN – AGOVV heeft vrijdagavond thuis tegen FC Eindhoven voor het eerste dit seizoen een punt gepakt.

Dankzij een uitblinkende doelman André Krul bleef het op Berg en Bos 0-0. Bijna hadden de Apeldoorners zelfs de eerste zege gepakt. Spits Michiel Hemmen verzuimde in de slotfase echter een penalty te benutten. Ondanks het eerste punt, blijft AGOVV nog wel hekkensluiter in de Jupiler League.

Voor rust doimineerde Eindhoven. De Lichtstedelingen schoten echter bar weinig op met het oeverloze getik tot op dertig meter van het doel van AGOVV. De ene keer dat de ploeg van Ernest Faber echt gevaarlijk werd, greep debuterend doelman André Krul goed in na een schuivertje van Rob van Boekel.

Na de pauze, met Jerry van Ewijk voor de onzichtbare Dennis Krohne, waren de Apeldoorners een stuk gevaarlijker. Soufiane Laghmouchi was twee keer dicht bij een treffer, maar hielp beide kansen om zeep. In de slotfase hield Krul zijn nieuwe club op de been tijdens een onvervalste scrimmage. Hemmen miste vervolgens vanaf elf meter.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 10 sep 2011