Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

9 mei 2015, Schuurbrand Groene Weide Apeldoorn

PVF-20150509_59-B.jpg

Schuur in Apeldoorn voor tweede keer in brand

APELDOORN – Bij een woning aan de Groene Weide in Osseveld-Oost is voor de tweede keer in relatief korte tijd brand gesticht.

Buurtbewoners reageren geschrokken op de brand, die zaterdagnacht om half drie werd ontdekt. De brandweer kon de schade beperken tot een wand en het dak van de schuur . De brand was overgeslagen van twee afvalcontainers die achter de schuur in een steegje stonden en in brand waren gestoken. De politie zocht de buurt vergeefs af naar de daders. De getroffen bewoners waren tijdens de brand niet thuis.

De schuur was eerder getroffen door brand. Twee maanden geleden werd in dezelfde steeg een coniferenhaag in brand gestoken, terwijl een half uur later even verderop een brandende coniferenhaag schade aan een schuur veroorzaakte. Ook elders in de omgeving waren de afgelopen maanden diverse brandstichtingen. De politie had de branden al in onderzoek, aldus politiemensen ter plekke.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 09 mei 2015