Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

9 februari 2018, Gewapende overval Dekamarkt Imkersplaats Apeldoorn

Politie Apeldoorn zoekt vuurwapengevaarlijke overvaller

De Dekamarkt op winkelcentrum de Maat in Apeldoorn is vrijdagavond 9 februari overvallen. Rond 19.30 uur bedreigde de overvaller een medewerker van de supermarkt met een (vuur) wapen. Daarna vluchtte de verdachte met de inhoud van de kassa in de richting van de Gruttersdreef.

De politie hield een grote zoekactie in de buurt. Ook vroegen ze het publiek om uit te kijken naar de mogelijke dader. Deze droeg tijdens de overval zwarte kleding en een wit masker. Omdat de man vuurwapen gevaarlijk was, vroegen zij de man niet zelf te benaderen, maar alarmnummer 112 te bellen.

Het witte masker roept herinneringen op aan eerdere overvallen in Apeldoorn en omgeving, waarbij de daders ook opvallende witte maskers droegen. Of het hier om dezelfde maskers gaat kon politiewoordvoerder Frank de Valk niet zeggen. ,,Daarvoor is het nog veel te vroeg. Het onderzoek is net begonnen.”

Deze supermarkt is de winkel waar twee kassamedewerkers in augustus vorig jaar ook al werden belaagd. Toen op klaarlichte dag, door een man gewapend met een mes.

Bron: de Stentor

Tag: overval, overvaller, overvallen, supermarkt, Dekamarkt, gewapend, politie, onderzoek, geld, Imkersplaats, Apeldoorn, 9-2-2018,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 10 feb 2018