Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

9 december 2017, Dodelijk verkeersongeval Otterloseweg N304 Hoenderloo

Twee vrouwen gewond waarvan een ernstig bij verkeersongeval N304 Hoenderloo

Op de Otterloseweg (N304) tussen Ugchelen en Hoenderloo is vanmiddag een zeer ernstig ongeluk met drie auto’s gebeurd. Twee vrouwen raakten gewond, waarvan er één gereanimeerd werd.

Het ongeluk gebeurde nabij de kruising van de N304 met de Ossenweg. Door nog onbekende oorzaak reden twee auto’s op elkaar. De ene auto (een Ford) raakte daarbij de ander (een Fiat) hard aan de bijrijders kant. Een derde auto, een Seat, reed vervolgens tegen de Ford.

Reanimatie
Bij het ongeluk vielen twee gewonden. Beiden zaten in de Fiat. De vrouwelijke bestuurster van de Fiat werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Haar dochter werd eerst door hulpdiensten gereanimeerd en vervolgens ook per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter werd nog opgeroepen, maar is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. Dit had mogelijk te maken met de winterse omstandigheden.

De N304 ging pas weer open toen de weg helemaal schoon was. Dit duurde nog uren.

Tag: ongeval, verkeersongeval, reanimatie, sneeuw, hulpverlening, beknelling, Otterloseweg, N304, Hoenderloo, 9-12-2017, 067732, 067747, 067770,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 09 dec 2017