Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

9 december 2016, Middel woningbrand Leeuwerikweg Apeldoorn

Verdachte aangehouden voor brandstichting in woning Apeldoorn

APELDOORN – Er is vrijdagavond in een woning aan de Leeuwerikweg in Apeldoorn brand uitgebroken. De politie heeft een verdachten voor brandstichting aangehouden. Er zijn geen gewonden gevallen.

De brand is ontstaan op de begane grond, maar wat de oorzaak is van de brand is niet duidelijk. De woning is onbewoonbaar verklaard.

Rond 18.40 uur kregen de hulpdiensten een melding van een woningbrand. Na aankomst is de brand snel opgeschaald naar middelbrand, omdat er vermoed werd dat er nog iemand in de woning zou zijn. Ook het toegesnelde ambulancepersoneel stond bij de deur klaar met een brancard om de persoon die binnen zou zijn op te vangen. Dit bleek allemaal niet nodig, want er is geen persoon in de woning aangetroffen. Wel heeft de politie met twee personen buiten de woning gesproken, waarvan één persoon is aangehouden voor brandstichting.

Bij de brand is veel rook vrijgekomen en trok veel bekijks.

Bron: Pim Velthuizen – de Stentor

Tag: brand, woning, woningbrand, middelbrand, Leeuwerikweg, Apeldoorn, brandweer, 067732,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 09 dec 2016