Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

7 december 2014, Gas en water lekkage Sluisoordlaan – Pythagorasstraat Apeldoorn

PVF-20141207_13-B.jpg

Opnieuw gaslek in Zevenhuizen

APELDOORN – Een groot aantal huishoudens in de Apeldoornse wijk Zevenhuizen zit vanaf vanochtend kwart over acht zonder gas en water.

Het gaat om een gaslek en gebroken waterleiding. Zeker vijf straten zijn getroffen. Volgens netbeheerder Liander heeft een storing ongeveer driehonderd huishoudens van gastoevoer afgesloten. Tachtig huishoudens zitten zonder water.

Het gebied waar de problemen zich voordoen grenst aan de Sprenkelaar, de buurt die eerder dit jaar ook al werd getroffen door een gasstoring. Net als toen lijkt er water en mogelijk modder in gasleidingen te zijn gestroomd, meldt Liander. Toen duurde het tien dagen voor de problemen waren opgelost. De buitentemperaturen waren toen prettig. Nu de temperaturen winters zijn, is het wegvallen van de gastoevoer veel ingrijpender doordat de verwarming het niet meer doet.

Verwachting is dat de waterleiding in de loop van de dag weer is gerepareerd. herstel van het gaslek kan dagen in beslag gaan nemen.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 07 dec 2014