Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

7 augustus 2013, Grote brand Laan van de Ram Apeldoorn

PVF-20130807-2_26-B.jpg

Brand op bedrijventerrein Apeldoorn begon bij bedrijfsauto

APELDOORN – De brand die woensdagavond de ’tweelingbedrijven’ Label Partners en Boxsys op het Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord trof, is begonnen in een bedrijfsauto die binnen stond en geheel uitbrandde. Twee andere auto’s liepen zware brandschade op.

Omdat het gebouw een open ruimte is, is de schade door roet, rook en bluswater groot. Het exacte schadebedrag is nog niet te zeggen. Ook de oorzaak van de brand in de auto is nog niet bekend. De brandweer doet onderzoek.

Woensdagavond trad de brandweer met groot materiaal op. Rond tien uur was het vuur onder controle. Maar het blussen ging nog geruime tijd door.

De bedrijven zijn groothandel in industriƫle printers voor de grafische industrie en handel in machines voor de golfkartonindustrie. Hoe groot de schade en wat de oorzaak is kon gisteravond nog niet worden gemeld.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 09 aug 2013