Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

6 mei 2018, Politie reconstrueert dodelijk verkeersongeval auto – fietser Oost Veluweweg Apeldoorn

Politie reconstrueert dodelijk verkeersongeval Oost Veluweweg

Vanmorgen heeft de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie het dodelijk verkeersongeval tussen een personenauto en een fietser in de nacht van 24 op 25 februari van dit jaar gereconstrueerd. De reconstructie is er op gericht om heel nauwkeurig te kunnen vaststellen met welke snelheid de VW golf gereden heeft. Met diverse technische meetinstrumenten, computers en lussen in de weg is deze meting uitgevoerd. In totaal zijn 20 proefritten uitgevoerd. Hieruit moet blijken met snelheid de auto daadwerkelijk gereden heeft tijdens het dodelijk ongeval.

De Oost Veluweg werd tijdens de proeven tijdelijk afgesloten. Daarna kon het verkeer tussen de proeven door weer hun weg weer vervolgen.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 06 mei 2018