Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

6 juli 2013, Motorrijder ernstig gewond A1 Wilp

PVF 20130706 (29)-B.jpg

Motorrijder ernstig gewond A1 Wilp

WILP – Op de A1 is zaterdagochtend tussen Twello en Voorst een 46 jarige┬ámotorrijder ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde in de richting Apeldoorn tussen op/afrit Wilp en tankstation de Paal

De gealarmeerde traumahelikopter landde op de snelweg om het reeds aanwezige ambulance personeel te assisteren. De A1 werd op het moment dat de traumaheli ter plaatse was in de richting van Apeldoorn geheel afgesloten. In beide richtingen ontstond er een lange file.

De motorrijder werd uiteindelijk onder begeleiding van de ingevlogen traumaarts per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd.

Vermoedelijk heeft de motorrijder tussen de 2 weghelften in gereden toen de auto’s op beide weghelften moesten remmen. Hierbij is hij met zijn motor met een auto in aanraking gekomen en daarna onderuit gegaan.

De VOA van de politie heeft het ongeval in onderzoek.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 06 jul 2013