Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

6 juli 2013, Grote brand Hoofdstraat Apeldoorn

PVF-20130706-2_32-B.jpg

Brand bij Laser Sensation Apeldoorn

APELDOORN – Zaterdagmiddag is er brand geweest bij Laser Sensation, op de tweede verdieping van het pand aan het Caterplein in Apeldoorn. De brandweer rukte met drie korpsen uit en had het vuur snel onder controle.

De brandweer had drie kwartier nodig om het sein brandmeester te geven. Het pand bestaat uit veel kleine gangetjes, dit maakte het blussen extra complex. Over de oorzaak is nog niets bekend.

De brandweer heeft om 16.00 het pand opgeleverd. Sushibar Yume probeert vandaag weer open te gaan. Laser Sensation blijft voorlopig dicht.

Het vuur ontstond achter in het pand waar de kantoren en de elektriciteitskast zijn, maar het is nog niet duidelijk of kortsluiting de oorzaak is. Laserstralen van de lasergames zijn in elk geval niet de oorzaak, zegt brandweerofficier van dienst Martin van den Hoek.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 06 jul 2013