Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

5 mei 2018, Middel woningbrand Gentiaanstraat Apeldoorn

Uitslaande woningbrand Gentiaanstraat trekt veel bekijks.

APELDOORN – Zaterdag avond 5 mei omstreeks 23.10u is er in een woning in de flat het Sluisje aan de Gentiaanstraat in Apeldoorn een brand uitgebroken. Buurtbewoners ontdekten de brand en hebben de brandweer gebeld. Al snel werd de brand naar een middel brand opgeschaald aangezien de brand aan de achterzijde van de woning al uitslaand was.

Bij aankomst kreeg de brandweer door dat er zich geen personen meer in de woning bevonden. De brand woedde in de woonkamer en de slaapkamer. Rond 23.45u gaf de brandweer het sein brand meester. De woning liep ernstige schade op en is voorlopig onbewoonbaar.

De woningen boven de brand werden ontruimd in verband met de hoeveelheid rook die bij de brand vrij was gekomen. Na ventilatie en controle door de brandweer van de woningen, mochten deze bewoners weer terug naar hun woning.

De brand trok veel bekijks.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 06 mei 2018