Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

5 januari 2018, Dodelijk verkeersongeval auto-voetganger Ravenweg Apeldoorn

Apeldoorner (72) omgekomen bij verkeersongeluk Ravenweg

Een 72-jarige Apeldoorner is vrijdagavond om het leven gekomen bij het verkeersongeluk op de kruising Ravenweg / Hofveld. Een 19-jarige vrouw uit Apeldoorn is aangehouden.

Het ongeluk vond  vrijdagdagavond net voor 22.00 uur plaats op een voetgangersoversteekplaats. De 72-jarige voetganger werd geschept. Medische hulp mocht uiteindelijk niet meer baten. De telefoon en de auto van de 19-jarige Apeldoornse zijn bekeken als onderdeel van het onderzoek naar het ongeluk. De resultaten van het onderzoek zijn nog niet bekend.

De politie is nog  op zoek naar een taxichauffeur die daar ten tijde van het ongeluk reed. Mogelijk heeft deze taxichauffeur nog aanvullende informatie voor het politieonderzoek. De weg werd vrijdagavond na het ongeluk afgesloten voor politieonderzoek.

Bron: Pim Velthuizen, de Stentor

Tag. ongeval, verkeersongeval, auto, voetganger, overleden, Ravenweg, Apeldoorn, 5-1-2018,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 12 jan 2018