Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

5 februari 2014, Middelbrand Arnhemseweg Apeldoorn

PVF 20140205 (191)-B.jpg

Cafetaria ontploft in Apeldoorn

APELDOORN – Cafetaria het Smulpaleis aan de Arnhemseweg is afgelopen nacht ontploft. De explosie had zo’n kracht dat van pand geen spaan heel bleef. Het vernielde raamwerk lag aan de overkant van de weg.

De doffe knal, vannacht omstreeks kwart voor drie, was tot kilometers in de omtrek te horen. Het cafetaria bevond zich tussen New York Pizza en het nieuwe Flash Casino, aan de Arnhemseweg recht tegenover de Eendrachtstraat.

Mogelijk is sprake van een gasexplosie, gevolgd door brand. Vandaag wordt dat door de technische recherche verder onderzocht. Voor zover bekend zijn er geen doden of gewonden gevallen. De brandweer rukte met groot materieel uit. De politie zette de Arnhemseweg en Eendrachtstraat af. Er was sprake van enorme rookontwikkeling. Pascal Middleton, eigenaar van New York Pizza, vreest dat zijn zaak ook flinke schade heeft opgelopen. ,,Er zit maar een dun wandje tussen beide panden.”

Bron: de Stentor/Arnold Zweers


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 05 feb 2014