Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

5 augustus 2011, Verkeersongeval Weteringdijk Oene


OENE – Een tankwagen met 20.000 liter diesel aan boord is vanochtend gekanteld op de toerit naar een melkveebedrijf aan de Weteringdijk bij Oene. De 21-jarige chauffeur uit Dronten bleef ongedeerd, er was geen sprake van lekkages

Hulpverleners hadden het wel moeilijk de tankwagen weer overeind te krijgen omdat de stempelplaten van de vanuit Apeldoorn overgekomen hijskraan geen houvast vonden in de zompige berm. Hiervoor werd een aantal elzen langs de toerit gekapt. Die zompigheid was ook de reden dat de tankauto kantelde toen de chauffeur om half tien met één voorwiel in de berm belandde. ,,Die diesel schudt en beweegt de hele tijd door. Als je dan in de berm belandt kletst het alle kanten op en is er geen houden meer aan,” aldus de chauffeur, die nog wel door ambulancepersoneel werd onderzocht maar met de schrik vrijkwam.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 05 aug 2011