Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

5 april 2021, Auto ter water Kanaalweg Epe

Auto rijdt kanaal in bij Epe

Mogelijk als gevolg van gladheid in een winterse hagelbui is vanavond een auto het Apeldoorns Kanaal in gereden bij Epe.

De auto kwam op de kop in het water terecht. De bestuurster kon zichzelf volgens de politie bevrijden door met een life hammer een ruit in te slaan. Zij is opgevangen in een nabij gelegen woning langs de Kanaalweg, kon daar een warme douche krijgen en is daarna voor de zekerheid nog nagekeken door ambulancepersoneel.

Nadat ze door de ambulancedienst gecontroleerd was is de bestuurster naar huis gebracht. De bewoner van de nabij gelegen woning heeft de drijvende bezittingen van de onfortuinlijke bestuurster uit het water gevist,  haar auto werd door een Berger uit het water geborgen .


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 05 apr 2021