Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

4 januari 2015, Verkeersongeval Europaweg Apeldoorn

PVF-20150104-2_29-B.jpg

Auto’s op elkaar bij oprit A1 Europaweg

APELDOORN Twee auto’s zijn zondagmiddag even na twee uur op elkaar geklapt op de Europaweg in Apeldoorn, onderaan de oprit naar de A1. Drie inzittenden kon zelf uit de voertuigen komen, een vierde persoon moest door de brandweer worden bevrijd.

De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt voor het ongeval op de Europaweg. De traumahelicopter werd echter voor aankomst al weer afgemeld en hoefde niet te landen.

Een auto met daarin twee vrouwen wilde de A1-oprit richting Deventer op. Ze werden verblind door de laagstaande zon en zagen de andere auto, uit de richting van Hoenderloo, over het hoofd. Drie ambulances kwamen ter plekke. De man en vrouw uit de auto vanuit Hoenderloo zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Een van de twee vrouwen uit de andere auto is naar de huisartsenpost geweest.

Bron: Pim Velthuizen – de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 04 jan 2015