Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

4 december 2013, Middel schuurbrand Tinweg Apeldoorn

PVF-20131204_52-B.jpg

Grote brand in schuur

Apeldoorn – Woensdagmiddag 4 december is een schuur aan de Tinweg in Apeldoorn bij een brand verloren gegaan. Bij de brand liep de 44-jarige bewoner brandwonden op. Onderzoek wees uit dat er geen sprake was van brandstichting.

Rond 16.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd over de brand in een schuur, behorende bij een woning. Toen de hulpdiensten ter plaatsen kwamen sloegen de vlammen al uit het dak en was er boven de schuur een donkere rookwolk zichtbaar. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat de schuur en meerdere scooters die in de schuur geparkeerd stonden, bij de brand verloren gingen.

De bewoner, die in de schuur aan het werk was, liep brandwonden op. Hij is voor behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

In de buurt ontstonden tijdens de brand geruchten dat er mogelijk vuurwerk in de schuur stond opgeslagen. Deze geruchten werden versterkt toen er een ontploffing werd gehoord. Uit onderzoek kwam naar voren dat er in de schuur geen vuurwerk heeft gestaan. De knal die door omstanders werd gehoord bleek een gasfles te zijn die door brand was ontploft.

Wat de brand heeft veroorzaakt is momenteel nog onduidelijk. Wel is uit het onderzoek naar voren gekomen dat er geen sprake is van brandstichting.

Bron: Politie


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 05 dec 2013