Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

31 maart 2018, Autobrand Aristotelesstraat Apeldoorn

Stoeptegel door de ruit, auto brandt uit in Apeldoorn

Een auto is vanmorgen uitgebrand aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn. Van de Ford Focus is amper meer wat over. Bij de brand raakte niemand gewond.

Tegen 06.15 uur gingen de piepers bij de brandweer in Apeldoorn af voor de autobrand. De auto stond geparkeerd tussen een aantal auto’s bij een flat. Uit de auto sloegen bij aankomt van de brandweer de vlammen al uit het dak. De auto viel niet meer te redden. Twee BMW’s die naast de uitgebrande auto stonden liepen veel schade op.

Nadat de brand was geblust, viel de aandacht van de hulpdiensten op een stoeptegel in de auto. De stoeptegel lag op de bijrijdersstoel. Volgens een getuige kwam dit de bezitter van de auto absoluut niet bekend voor en lag die daar niet toen hij de auto parkeerde.

De auto is afgesleept. De politie gaat sporenonderzoek verrichten op de auto.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 31 mrt 2018