Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

31 juli 2012, Dodelijk verkeersongeval Kanaal Zuid Oosterhuizen

Automobilist overleden bij verkeersongeval

Een 40-jarige Apeldoorner is dinsdag 31 juli, ondanks de inzet van getuigen en hulpverleners, bij een verkeersongeluk op het Kanaal Zuid onder Oosterhuizen (gemeente Apeldoorn) overleden.

Het ongeval werd kort voor 18.00 uur gemeld. De Apeldoorner reed met de auto vanuit zijn woonplaats richting Eerbeek. Door onbekende oorzaak is hij ter hoogte van het buurtschap Oosterhuizen tegen een boom gebotst.

De auto van het slachtoffer vloog in brand en een passant wist de zwaargewonde Apeldoorner uit de auto te bevrijden. Getuigen en gealarmeerde hulpverleners trachtten het slachtoffer nog te reanimeren, maar dit mocht niet baten.

Inmiddels was de brandweer druk bezig met het blussen van de auto, maar men kon niet voorkomen dat deze volledig uitbrandde.

Voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie werd de doorgaande weg langs het Apeldoorns Kanaal afgesloten.

Voor de getuigen wordt slachtofferhulp geregeld.

Bron: Politie NO-Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 02 aug 2012