Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

31 december 2019. Autobrand Zonnewende Apeldoorn

Opnieuw autobrand in Apeldoorn: auto door vlammen volledig verwoest

FOTO en VIDEO. Voor de tweede keer vandaag is het raak in Apeldoorn: Twee auto’s op de Zonnewende in Apeldoorn zijn vanavond in brand gevlogen. Eerder vandaag verwoestten vlammen twee auto’s in Apeldoorn-Zuid.

Rond negen uur vloog een van de wagens op de Zonnewende in brand. Het vuur sloeg over naar een andere auto. Een van de wagens brandde volledig uit. De ander raakte flink beschadigd. Buurtbewoners waarschuwden de eigenaar van een van de auto’s voor de autobrand. Hij kon nog net op tijd zijn portemonnee uit de brandende auto redden, voordat de wagen volledig in vlammen opging. 

Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet bekend. Volgens omstanders begon het vuur aan de rechter achter onderkant van de auto.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 01 jan 2020