Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

31 december 2018, Woningbrand Beiaardiershoeve Apeldoorn

Man raakt gewond bij bluspoging in ouderlijk huis Apeldoorn

FOTO en VIDEO. Bij een brand in een schuur naast een woning aan de Beiaardiershoeve in Apeldoorn is een man gewond geraakt.

Het gaat om de zoon van de eigenaren van het huis, een ouder echtpaar. Zij ontdekten de brand rond 19.45 uur, waarna de zoon probeerde het vuur te blussen. Daarbij heeft hij in elk geval rook ingeademd en waarschijnlijk ook brandwonden opgelopen. Hij is door de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het vuur ontstond waarschijnlijk op de vliering van de schuur. De brandweer moest de deur forceren om binnen te komen, maar had daarna de situatie snel onder controle. Wel is er flink wat rook de woning binnengekomen die vervolgens is geventileerd. Het echtpaar is erg geschrokken door de gebeurtenissen.

Bron De Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 01 jan 2019