Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

31 december 2015, Middel brand Vossenbroekweg Epe

PVF-20151231-2_10-B-B.jpg

Grote brand verwoest boerderij Epe

EPE – Een uitslaande brand heeft een rietgedekte boerderij in Epe volledig in de as gelegd. Om tien voor tien op oudejaarsavond kreeg de brandweer melding van de brand aan de Vossebroekweg. Het ging om een leegstaande boerderij.

De brandweer en de politie lieten de boerderij gecontroleerd uitbranden, mede omdat moeilijk water kon worden aangevoerd. Eén van de waterwagens treed zich in de zachte berm vast. Een paar jaar geleden brandde de boerderij ernaast af. De politie houdt rekening met brandstichting. De politie heeft jongeren ter plekke ondervraagd die in de (doodlopende) straat aanwezig waren en kwamen kijken bij de brand.

De korpsen Oene, Epe, Vaassen en Apeldoorn werden ingezet. Een grote waterwagen met 18000 liter water reed zich vast in de berm van de smalle toegangsweg. Daardoor was de weg geheel afgesloten voor de resterende brandweer voertuigen.

Bron: Pim Velthuizen – de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 01 jan 2016