Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

31 december 2015, Middel brand Thorbeckestraat Apeldoorn

PVF-20151231_8-B-B.jpg

Emmaschool Apeldoorn opgeschrikt door korte brand

APELDOORN –┬áDe Koningin Emmaschool in Apeldoorn is op oudjaarsdag opgeschrikt door een korte brand. De brand in een kopieerapparaat werd zeer waarschijnlijk veroorzaakt door vuurwerk en was snel onder controle.

Buurtbewoners zagen kinderen op het platte dak van de school aan de Thorbeckestraat lopen en kort daarna rookontwikkeling. De brandweer was vervolgens snel ter plaatse en kon een grote brand voorkomen.

Het kopieerapparaat werd volledig vernield en in de school was sprake van veel rook. Het is onbekend of de school maandag weer open gaat, als de kerstvakantie is afgelopen.

De brand is waarschijnlijk veroorzaakt doordat vuurwerk via een pijp in het dak naar beneden is gegooid. Ook al waren er geen vlammen te zien, toch trok de flinke rookontwikkeling veel bekijks van omwonenden.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 01 jan 2016