Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

31 augustus 2012, Jupiler Leage voetbal AGOVV – De Graafschap

AGOVV stort De Graafschap in de crisis

APELDOORN – De ban is gebroken door AGOVV. Uitgerekend tegen de ambitieuze Gelderse buurman De Graafschap grijpt de ploeg van trainer Andries Ulderink de eerste zege van het seizoen (2-1).

Het is nog verdiend ook. Op voetballend vlak heeft AGOVV in de eerste duels al indruk gemaakt, tegen De Graafschap geeft de mentale weerbaarheid de doorslag. Het team uit Doetinchem is in de eerste helft sterker en neemt de leiding via Soufian El Hassnaoui. Maar die spits mist vlak na de pauze een behoorlijke kans op de tweede treffer en leidt daarmee ongewild de ommekeer in. Een paar minuten later is het evenwicht hersteld via Vojtech Schulmeister, die na een voorzet van Joey Godee in tweede instantie scoort.

De goal komt als een mokerslag aan bij De Graafschap, dat nooit eerder won op Berg en Bos. De lichtgewichten uit De Achterhoek laten het afweten, en de thuisploeg drukt door. De doorslaggevende goal van Oger Klos, ook al in de herkansing, valt na een indraaiende vrije trap van Hayri Pinarci, waarbij Sander Fischer op doel kopt. “Deze overwinning smaakt heel zoet”, zegt aanvoerder Fischer.”Vijf punten na vier duels, dat begint er een beetje op te lijken.”

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 01 sep 2012