Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

30 mei 2015, Middel containerbrand Condorweg Apeldoorn

PVF-20150530_22-B.jpg

Brand in zeecontainer Quinty’s Crew

Aan de Condorweg in Apeldoorn is in de nacht van vrijdag op zaterdag een zeecontainer bij het bedrijf Quinty’s Crew uitgebrand. Straten in de omgeving stonden vol rook.

In de container waren bezittingen opgeslagen Quinty’s Crew, het bedrijf dat actief is in het opbouwen van techniek bij evenementen. De brandweer had moeite om de tot de nok gevulde zeecontainer leeg te trekken, terwijl het vuur steeds weer op laaide. De hitte was intens. Eén brandweerman raakte korte tijd onwel en werd door ambulancepersoneel onderzocht.

Het blussen duurde bijna twee uur. Er moest water met een waterwagen worden gebracht.

Eigenaar Julius Pattimukaij van Quity’s Crew weet niet wat de oorzaak is van de brand. Hij denkt dat de brand geen negatieve gevolgen zal hebben voor de bedrijfsvoering. Quincy’s Crew is bezig met een verhuizing naar de Curacao. De zeecontainer die in brand is gevlogen hoorde bij de vijf laatste containers met inventaris die verhuisd moesten worden.

Bron: de Stentor/Pim Velthuizen


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 30 mei 2015