Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

30 juni 2015, Middel verkeersongeval (grip 1) A50 R hp 206,3 Apeldoorn

PVF-20150630_63-B.jpg

Apeldoorn Vijf gewonden bij zwaar ongeval A50

Apeldoorn – Dinsdag 30 juni raakten vijf personen gewond bij een erngstig ongeval op de A50. Bij het ongeval waren negen voertuigen betrokken. Eén van de gewonden is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Omstreeks 17.15 uur botste een auto achterop een file. Als gevolg hiervan botsten in totaal negen voertuigen op elkaar. Een 42-jarige automobilist uit Heerde raakte ernstig gewond. Zijn auto was over de kop geslagen. Omstanders bevrijdden de automobilist uit de auto. Hij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Vier inzittenden van een andere auto, een 51-jarige vrouw, een 49-jarige man, hun 17-jarige zoon en 20-jarige dochter, raakten allen gewond bij het ongeval. Zij zijn met onbekend letsel door ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Door de Verkeers Ongevallen Analyse wordt de exacte toedracht van het ongeval onderzocht. Meerdere omstanders hebben na het ongeval eerste hulp verleend. Hen is slachtofferhulp geboden.

Bron: Politie.nl


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 30 jun 2015