Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

30 april 2012, Verkeersongeval Elburgerweg Vaassen

Een 47-jarige automobilist uit Epe is maandagavond 30 april gewond geraakt na een eenzijdig ongeval, waarbij hij met zijn auto tegen een boom botste. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn letsel is niets bekend.

De aanrijding vond tegen 20.00 uur plaats op de Elburgerweg in Vaassen. De automobilist is uit de bocht gevlogen, waarna deze over de kop sloeg en tot stilstand kwam tegen een boom. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en de brandweer heeft knipwerkzaamheden verricht, om de bestuurder uit de auto te bevrijden. De bijrijder, een 45-jarige plaatsgenoot, wist zelfstandig uit de auto te komen. De automobilist is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.
De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in. Aangezien er wel een alcohollucht werd geroken, is er een bloedproef bij de bestuurder afgenomen. Hieruit moet blijken of de bestuurder tijdens het ongeval onder invloed was van alcohol. De uitslag hiervan is op dit moment nog niet bekend.

Bron: Politie NO-Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 01 mei 2012