Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

3 november 2019, Autobrand Hoog Buurloseweg – Turfbergweg Radio Kootwijk

Eigenaresse ontdekt via telefoontje van politie Apeldoorn dat haar auto verdwenen én uitgebrand is

De auto die vannacht uitbrandde in de bossen bij Radio Kootwijk, is door onbekenden eerst op een andere plek weggenomen. De eigenaresse van de Peugeot hoorde zondagochtend van de brand via een telefoontje van de politie. In Apeldoorn is het de afgelopen tijd vaker raak geweest met autobranden.

De Peugeot 206 stationwagon is volkomen verwoest. Dat zorgde zondag voor een bijzonder decor voor hardlopers, wandelaars en fietsers die een ommetje in het gebied maakten.

In de regio Apeldoorn zijn de afgelopen tijd meer auto’s uitgebrand. Onbekend is nog of er in dit geval sprake is van brandstichting. De politie heeft zondagochtend sporenonderzoek gedaan. De eigenaresse heeft aangifte gedaan van het ongevraagd meenemen van haar auto.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 03 nov 2019