Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

3 november 2018, Middel woningbrand Smallertweg Emst

Grote uitslaande brand verwoest woonboerderij in Emst

Een brand heeft afgelopen nacht een woonboerderij verwoest in Emst. Vier bewoners werden door het ambulancepersoneel behandeld vanwege ingeademde rook.

De woonboerderij stond aan de Smallertweg in Emst, net naast de viskwekerij. De bewoner, zijn vrouw, hun kind en de moeder van de bewoner werden rond 1.00 uur door de brandmelder gewekt. Direct hebben ze zich in veiligheid kunnen brengen. De bewoners zijn door een aanwezige ambulance nagekeken in verband met het inademen van rook, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer kon de boerderij niet meer redden en zette in op het afschermen van een naastgelegen gebouw. Vervolgens liet de brandweer de woonboerderij gecontroleerd uitbranden.

Gevel

De gevel van de woning is door de verwoestende brand instabiel geworden. Om te voorkomen dat de gevel op de weg valt is een deel van de Smallertsweg afgesloten door de gemeente.

De oorzaak van de brand is onbekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan.

Bron: De Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 03 nov 2018