Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

3 augustus 2017, Middel schuurbrand Hoenderloseweg Ugchelen

Zwembad bij villa brandt af in Ugchelen

Een overdekt zwembad bij een villa aan de Hoenderloseweg in Ugchelen is donderdagmiddag uitgebrand. Bij de brand raakte niemand gewond. De bewoners waren op het moment van de brand niet thuis. Hoe de brand kon ontstaan is onbekend.

De brand brak rond 16:45 uur uit in het zwembadgebouw van ongeveer 15 bij 8 meter. Het gebouw waarin het zwembad zich bevond was een vrijstaand gebouw. Op het moment van uitbraak was niemand aanwezig in het zwembad.

De veiligheidsregio liet weten dat de brandweer inzette om twee naastgelegen schuren te behouden. De brandweer is erin geslaagd om te voorkomen dat de brand oversloeg naar deze twee schuren. Vlakbij het zwembadgebouw stond nog een barbecue met een gasfles. Die heeft de brandweer tijdig weg kunnen halen in verband met ontploffingsgevaar.

Tegen 17:30 uur werd het sein brandmeester gegeven en kon er worden begonnen met nablussen.

Bij de uitslaande brand kwam veel rook vrij. Omwonenden kregen het advies om ramen en deuren te sluiten.

Bron: De Stentor

Tag. brand, middel brand, schuur, schuurbrand, 3-8-20117, Hoenderloseweg, Ugchelen, 067730, 067743,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 22 okt 2017