Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

29 december 2018, Woningoverval Hansengraaf Beekbergen

Vrouw (78) raakt gewond bij woningoverval in Beekbergen

FOTO en VIDEO. Een 78-jarige vrouw is zaterdagavond in haar woning in Beekbergen overvallen door twee mannen. Daarbij raakte een vrouw gewond aan haar hoofd.

De overval vond plaats in een woning aan de Hansengraaf. Tegen 20.00 uur werd aangebeld bij de woning. Er stond een man voor de deur. Toen de vrouw open deed, verscheen een tweede man. Het duo overmeesterde het slachtoffer en doorzocht de woning. Het duo verliet de woning daarna met enkele spullen.

De vrouw vluchtte naar bekenden en belde daar de politie. De politie zette vervolgens Burgernet in om de verdachten in donkere kleding te vinden. Het zou gaan om een lange en kleine man. Een van hen droeg een zwarte trui met de tekst ‘USA’ in witte letters.

De gewonde vrouw werd aan haar verwondingen behandeld door het ambulancepersoneel.

Bron: de Stentor / Politie


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 29 dec 2018