Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

28 mei 2013, Verkeersongeval Middendijk Terwolde

PVF-20130528-2_90-B.jpg

Paard en veulen overleven ‘slootlanding’

TERWOLDE – Een auto met paardentrailer is dinsdagmorgen in het buitengebied van Terwolde in een droge sloot beland. In de trailer stonden een paard en een veulen. Alleen het paard raakte lichtgewond aan zijn snuit. De automobilist (89) uit Dronten en het veulen kwamen met de schrik vrij.

Het ongeval gebeurde rond half elf op de Middendijk. De bestuurder was op een T-splitsing rechtdoor gereden, mogelijk speelde vermoeidheid hierbij een rol. De man verklaarde een dag eerder een lange rit te hebben gemaakt.

Brandweerlieden van het korps Terwolde hebben met behulp van een boer de trailer uit de sloot getrokken en het paard en veulen eruit gehaald. Die zijn naar Hengstenhouderij Brinkman in Twello vervoerd. De auto van de Drontenaar was total loss.

Bron De Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 28 mei 2013