Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

28 mei 2013, Verkeersongeval Korianderstraat Apeldoorn

PVF-20130528_7-B.jpg

Rijbewijs ingevorderd van brokkenmaker

Apeldoorn – Een 31-jarige automobilist uit Apeldoorn heeft in de nacht van maandag op dinsdag 28 mei een ravage aangericht op de Korianderstraat in zijn woonplaats omdat hij onder invloed was van alcohol.

Op de Matenpoort was de bestelauto al dwars over de rotonde gereden waarbij hij ook een verkeersbord omver had gereden. Op de Korianderstraat was verderop een aantal betonballen uit de grond gereden en troffen agenten de bestelauto op zijn kant aan. De verdachte stond buiten de auto en bleek onder invloed van alcohol. Hij is aangehouden voor het verlaten van de plaats van het ongeval, rijden onder invloed en een verkeersongeval veroorzaken. Hij blies op het bureau 795 ugl en zijn rijbewijs werd ter plekke ingevorderd. Tijdens het verhoor gaf de man aan ineens last te krijgen van zijn nek. De man is voor controle in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bron Politie


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 28 mei 2013