Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

27 september 2011, Politie inval Molenstraatcentrum Apeldoorn

De politie heeft op dinsdagavond 27 september in Apeldoorn een 45-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht aan het eind van de middag zijn vader in een flat in het centrum van Apeldoorn te hebben mishandeld en vermoedelijk tegen zijn wil te hebben vastgehouden. De vader raakte lichtgewond.

De politie kreeg rond 16.30 uur meerdere meldingen dat er in een flat in het centrum van Apeldoorn zich mogelijk een geval van huiselijk geweld voordeed. Korte tijd was het vermoeden, dat de vader tegen zijn wil in de flat werd vastgehouden.

Bij de komst van de politie werd de lichtgewonde vader buiten aangetroffen en duidelijk was dat zijn zoon er vandoor was. De vader werd voor behandeling naar de dokterspost in het ziekenhuis gebracht en meerdere agenten zochten naar de verdachte.

Om 19.45 uur kon hij elders in het centrum van Apeldoorn worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De politie onderzoekt het gebeurde.

In het belang van de privacy van de betrokkenen worden inhoudelijk geen verdere mededelingen gedaan.

Bron: Politie


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 27 sep 2011