Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

27 december 2018, Verkeersongeval (auto – boom) Otterloseweg – N304 Ugchelen

Ravage en gewonde door ongeluk op N304 bij Apeldoorn: één man opgepakt

FOTO en VIDEO. Bij een ongeluk op de Otterloseweg tussen Hoenderloo en Ugchelen is op de vroege donderdagmorgen een inzittende gewond geraakt. De tweede man in de auto, een 23-jarige inwoner van Renkum, is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en roekeloos rijgedrag. 

Het ongeluk gebeurde op een beruchte plek op de N304. Een jaar geleden kwam er nog een vrouw uit Zeeland, die als bijrijder in een auto zat, om het leven na een ongeluk op dit stuk van de weg. 

De auto met twee mannen raakte donderdag rond 2.20 uur een boom en kwam zo’n 100 meter verderop tot stilstand. De wagen werd aan de bijrijderskant opengereten. Een van de mannen is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De 23-jarige werd ter plekke onderzocht door ambulancepersoneel en vervolgens geboeid afgevoerd. De politie kan nog niet zeggen of hij achter het stuur zat, laat een woordvoerster weten. Er werd nog even in de omgeving gezocht naar een mogelijk derde inzittende, maar daar bleek uiteindelijk geen sprake van.     

De Otterloseweg is enkele uren afgesloten geweest voor technisch onderzoek. De weg lag bezaaid met auto-onderdelen en papieren. De oorzaak van botsing is nog niet bekend. De wagen kwam uit de richting van Apeldoorn.   

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 27 dec 2018