Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

27 december 2011, Verkeersongeval Oost Veluweweg Apeldoorn

Motorrijder gewond na aanrijding

Een 34-jarige motorrijder uit Apeldoorn is dinsdag 27 december gewond geraakt na een aanrijding met een 77-jarige automobilist uit Wilp. Het ongeval gebeurde op de Oost Veluweweg in Apeldoorn. De motorrijder is met onder meer een gebroken arm en been overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 15.45 uur. De motorrijder reed op zijn motor op de Oost Veluweweg richting het centrum als uit tegenovergestelde richting de automobilist aankomt rijden. De automobilist wilde links afslaan om het Kanaal Noord in te rijden toen er door nog onbekende oorzaak een aanrijding ontstond. De motorrijder kwam daarbij ten val en raakte gewond. Ambulancepersoneel heeft de Apeldoorner overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 28 dec 2011