Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

27 december 2011, Verkeersongeval A50 R hp 203,6 Apeldoorn

Personenbusje zorgt voor ravage op A50

Op dinsdagmorgen 27 december is een busje met acht inzittenden op de A50 bij Apeldoorn van de weg geraakt. Twee van hen raakten bij het ongeluk ernstig gewond. Zij zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De zes andere inzittenden liepen lichte verwondingen op en zijn ook naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie kreeg rond 05.30 een melding van een eenzijdig ongeval op de A50 ter hoogte van het Klaverblad bij Apeldoorn. Het busje bleek door onbekende oorzaak van de weg te zijn geraakt. Er ontstond een aanrijding met een tekstpaal en het busje kwam op een middenstuk tot stilstand. Twee inzittenden raakten ernstig gewond. Zes anderen liepen lichte verwonden op. Alle inzittenden waren van Poolse afkomst. De rijbaan tussen de A50 en de A1 richting Apeldoorn- Zuid is enkele uren afgestolen geweest. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 27 dec 2011